menü
Kérdése van esküvőről, céges rendezvényről, nyári táborainkról...? Válassza ki az eseményt és az időpontot, adja meg az adatait, majd nyomjon az ÉRDEKLŐDÖM gombra!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Válassza ki az eseményt:
Válassza ki az időpontot:
Kérem adja meg a nevét:
Kérem adja meg egy elérehetőségét:

 

Rendezvények

  1
 
 

Mindamellett, hogy a majort körülölelő 40 ha-os, gyönyörűen rendben tartott pusztai környezet a szabadság élményét nyújtja, technikailag is naprakész felszereltséggel állunk a minket megkereső céges rendezvények rendelkezésére, legyen az konferencia, partnertalálkozó, vállalati nap, családi nap, karácsonyi vagy születésnapi parti. A rendezvények lebonyolításához 4 db rendezvényterem áll vendégeink rendelkezésére:

 

Nagy terem: 250 m2

Kis terem I.: 160 m2

Kis terem II.: 120 m2

Konferenciaterem: 50 m2

 

Technikai eszközök: flipchart tábla, projektor, vetítővászon, wi-fi.

 

Szolgáltatásainkat, menü ajánlatainkat a felmerülő igényekhez igazodóan, rugalmasan alakítjuk. Szabadidős programok, technikai eszközök, kiváló étterem és konyha, szálláslehetőség és ingyenes parkolási lehetőség segítik elő a rendezvények zavartalan lebonyolítását.

 

Csapat építő programként ajánljuk figyelmükbe a major területén szervezett puszta olimpiát, de a még ennél is aktívabbak részére a közeli Kerekkaland kalandpark szolgáltatásait.

 

Puszta olimpia állomásai felnőtteknek:
tű keresése a szalmakazalban, csoportosan, időre
puszta sí, csoportosan, időre
patkó dobása bográcsba, 3dobás/fő
köcsögverés karikással, 3 próbálkozás/ fő
lovas kocsi hajtás szlalom pályán, időre
Puszta totó: kvízjáték
borlopózás, mennyiségre
íjászat: 5 lövés/fő
 
Ár: 2 000.- / fő

 

Esti programként a kerekegyházi Beretvás Bor és Pálinkatörténeti múzeum és étterem pálinka és borkóstolós/vacsorás szolgáltatásait ajánljuk, élő zenés kísérettel igény szerint, ahová majorunkból lovas kocsival szállítjuk a kedves vendégeket és tapasztalataink alapján bizton állíthatom, méltó megkoronázása lehet ez a program egy nálunk töltött napnak avagy hétvégének.

 

Családi napok alakalmával is széles körű szolgáltatást kínálunk kicsiknek nagyoknak egyaránt az össze tartozás jegyében. Ajánlatunk a puszta olimpia mellett: lovaglás, póni lovaglás, lovas bemutató, népi, ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, arcfestés, borkóstoló no meg a vidéki konyha ízei, bográcsban avagy kemencében készült finomságokkal.