menü
Kérdése van esküvőről, céges rendezvényről, nyári táborainkról...? Válassza ki az eseményt és az időpontot, adja meg az adatait, majd nyomjon az ÉRDEKLŐDÖM gombra!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Válassza ki az eseményt:
Válassza ki az időpontot:
Kérem adja meg a nevét:
Kérem adja meg egy elérehetőségét:

 

Esküvők

  1
 
 
Hónapról hónapra rengeteget teszünk a minket körülölelő hatalmas terület szépítéséért, gondozásáért, hogy ne csak az ifjú pár, de az egész násznép számára felejthetetlen lehessen a Kunsági majorban megrendezett esküvő. A polgári ceremóniának tökéletesen idilli helyszínt nyújt tópartunk, ahol csodás látvány tárul a kedves vendégek szeme elé. 
 
Helyszíni szertartás költsége: 20.000 Ft
 
A majortól 500 m távolságra fekvő, szomszédos református Puszta templom pedig lovas kocsis szállítással is csupán 10 perc alatt megközelíthető, igazán romantikus meghittséget kölcsönözvén ennek az egyszeri és megismételhetetlen eseménynek. 
 
Lovas kocsizás: 5.000 Ft/kocsi
Kocsijainkon 10-12 fő fér el kényelmesen.
 
Ha a kedves ifjú pár azt szeretné, hogy valóban csak róluk szóljon ez a nap, látogassanak el hozzánk, kérjenek személyes igényeiknek megfelelő ajánlatot és tekintsék meg a Kunsági majoros esküvők hangulatát galériánkban.
 
Nagy terem: 250 m2
Maximum 180 fő étkeztetésével, tánctér sátras bővítéssel megoldható. A nagy terem sátorbővítés nélkül maximum 130 fő befogadására alkalmas. 
 
Kis terem: 160 m2
Maximum 80 fő befogadására alkalmas tánctérrel együtt.
 
A messzebbről érkező vendégek számára pedig igény szerint szálláshelyet is tudunk biztosítani. 
 
A hotelépület földszinti szobáit illetően 4 db háromágyas és 8 db kétágyas szobával, az első emeleten 6db háromágyas és 8db kétágyas, saját fürdős, TV-vel felszerelt szobával rendelkezünk. A hotel második emeletén 4 db 2 ágyas és 1 db négyágyas manzárd szoba található.
 
Apartman házunkban 3 db kétszobás apartman található mely apartmanonként 4-7 főnek kényelmes szállást nyújt autentikus tanyasi környezetben. Az apartmanok felújított saját fürdőszobákkal rendelkeznek, bútorzatát tekintve pedig régies, rusztikus fabútorokkal vannak berendezve.
 
A major maximális szálláskapacitása tehát 92 fő.