menü

Kapcsolat

 
Cím: 6041 Kerekegyháza, Kunpuszta 76
GPS koordináta: É46°55´59.61´´ - K19°25´19.23´´
Telefon: +36 76 / 371 240
Mobil: +36 20 / 257 8498
Fax: +36 76 / 371 240
E-mail: info@kunsagimajor.hu

 

Üdvözöljük a Kunsági Majorban

 
Üdvözöljük a megújult, mindemellett régi hagyományokkal rendelkező Kunsági Majorban, ahol tradíció és minőségi, sokszínű szolgáltatások ötvözik egymást a mesés pusztai környezetben a Kiskunsági Nemzeti Park közvetlen szomszédságában. Ha igazán magyaros, tanyasi vendégszeretetre vágyik, látogasson el hozzánk és győződjön meg személyesen arról, hogy a magyar hagyományok és a modern szolgáltatások kiválóan kiegészítik egymást kielégítve ezáltal a pihenni vágyó kedves vendég igényeit. A Kunsági Major tökéletes helyszínként szolgál esküvők, céges rendezvények, lovas programok és gyermekbarát programok lebonyolítására egyaránt.
 
A Kunsági Major Kerekegyházán, Budapesttől 80, Kecskeméttől 25 km távolságban fekvő 40 ha-os területtel rendelkező szabadidős komplexum, határolván a Kiskunsági Nemzeti Parkot. Hotelépületünk a földszinten 12, az emeleten 14 két és három ágyas, fürdőszobás szobákkal áll a kedves vendégek rendelkezésére, míg a második emeleten öt szobából álló manzárd részleg különösen alkalmas gyerekek, kirándulók és táborozók elszállásolására. Mind emellett külön álló apartman épületünkben három, kétszobás, tágas apartman foglalható, melyet különösen ajánlunk kisgyermekes családok figyelmébe.
 
Tanyasi, rusztikus berendezésű éttermünk 120 fő befogadására alkalmas, míg nyári éttermünk elrendezéstől függően 150-200 főnek nyújt kellemes helyszínt bármely alkalomból történő étkezésre, mulatozásra. A vidéki, cigányzenés hangulat és a pusztai, tradícionális magyaros íz világ garantált. A hűs borospince 80 fő befogadására alkalmas kellemes légkört biztosítva baráti társaságok beszélgetéseihez.
 
A szállás és étkezési szolgáltatások mellett számos egyéb szabadidős tevékenységre van lehetőség a major területén. Úszómedence, tekepálya, fallabda pálya, biliárd terem, darts és asztali tenisz, csocsó, kispályás foci pálya és salakos tenisz pálya várja a sportolni vágyókat, de a lovaglás szerelmeseit is szeretettel várjuk! Lovaglás oktatásán kívül lovas túrákat is szervezünk de akár lovas kocsin ülve is megcsodálhatja a kedves vendég a Kiskunsági Nemzeti Park egyedülálló látványát. A mozgás utáni kellemes fáradtság kipihenésére pedig két finn szauna és masszázs áll rendelkezésre.